Verzendinformatie

Wij verzenden 4 dagen in de week, namelijk maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij verzenden met PostNL.

Bestellingen die op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor 15:00 uur worden geplaatst zullen dezelfde dag nog worden aangeboden bij PostNL. Bestellingen die na deze tijd worden geplaatst zullen de volgende werkdag worden verzonden, behalve op woensdag. En let op: PostNL bezorgt geen brievenbus post meer op maandagen.

PostNL kiest zelf hun eigen schema voor de bezorging. E-Rookplein.nl heeft hierop geen invloed. Indien er niemand thuis is, dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd.

Alle pakketten worden geleverd aan het door u opgegeven adres. Controleer uw adres voordat u de order verzendt. Indien een foutief adres is opgegeven, geef dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. Als er geen aanpassing wordt gedaan, zijn wij niet aansprakelijk voor de verzending c.q. aflevering van het pakket. Wij verwijzen u in dit geval door naar de bewoners van het door u opgegeven adres en naar de vervoerder.

Op de dag van verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een automatisch gegenereerde E-mail met Track & Trace nummer, zodat u het pakket zelf online kunt volgen en rekening kunt houden met de komst van de postbode of chauffeur.

U bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vermissing als het pakket door de vervoerder is uitgereikt op een adres waar meerdere personen het pakket kunnen aannemen, bijv. bij bedrijven, studentenhuizen, kamerverhuurbedrijven en dergelijke.
Voor uw eigen bescherming verwachten wij uw persoonlijke handtekening bij het accepteren van de zending, zowel bij zakelijke – als privé adressen. Indien u niet in staat bent om zelf, of uw gemachtigde, te tekenen voor ontvangst van de bestelling, kunnen wij de levering aan u niet garanderen. U bent zelf verantwoordelijk indien derden voor ontvangst tekenen op het door u opgegeven afleveradres.

PostNL:

Kleine artikelen welke in een envelop passen zullen we per briefpost verzenden. U kunt ook voor deze artikelen voor verzending per pakket kiezen. Bestellingen van € 50,- of meer worden altijd per pakket verstuurd.

Verzendkosten

– € 6,75 voor pakketten binnen Nederland per bestelling
– € 3,50 voor briefpost binnen Nederland per bestelling

Wanneer een pakket niet bij u of de geadresseerde afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren aangeboden. Als het pakketje ook daar niet afgeleverd kan worden, wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. De kans bestaat dus dat het pakket een dag later wordt ontvangen door de geadresseerde. Als de geadresseerden of de buren ook de tweede dag van aflevering niet aanwezig zijn, dan wordt er door een medewerker van PostNL een bericht in uw brievenbus achtergelaten. Daarop staat bij welk postkantoor of servicepunt het pakket opgehaald kan worden. Hiervoor heeft u drie weken de tijd. Tevens zijn er artikelen die ook per briefpost verzonden kunnen worden, deze kunnen ten allen tijde afgeleverd worden als u een brievenbus van normale afmetingen bezit.