Garantie / Retouren

BEDENKTIJD

Ongebruikte artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling terug sturen. Indien de artikelen incompleet, beschadigd en/of gebruikt zijn worden ze niet vergoed. Ook geopende artikelen die steriel waren verpakt worden niet gecrediteerd. Ongesealde vloeistoffen kunnen uit hygiënisch oogpunt niet worden geretourneerd. Als u artikelen wilt retourneren dan dient u ons een mail te sturen. U ontvangt dan per mail verdere instructies over hoe u de artikelen terug kunt sturen. U ontvangt de bij de oorspronkelijke bestelling betaalde verzendkosten terug. De verzendkosten van het retourneren vergoeden wij niet tenzij het artikel bij aankomst op het aflever-adres al defect blijkt te zijn. In dat geval vergoeden wij ook de kosten van het retourzenden. Retouren dienen naar onze winkel verstuurd te worden (adres zie contactgegevens). Retouren worden alleen in behandeling genomen als deze van tevoren via mail zijn aangemeld en volgens onze instructies zijn verricht. Retourzendingen dienen gedaan te worden in een bubbel envelop. Een gewone envelop beschermt uw spullen niet voldoende tegen de sorteermachine bij POSTNL. Andere retouren zullen worden geweigerd.

GARANTIE

Batterijen

Batterijen en laders hebben een garantietermijn van 1 maand. Vermindering van capaciteit van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Batterijen met fysieke schade (breuk, deuken, loszittende onderdelen, gebruikssporen) vallen niet onder garantie. Gebruikssporen op batterijen en mods zijn o.a. slijtage van de knop(pen) en het afbladeren van de toplaag.

Vloeistoffen

Onverzegelde vloeistoffen zijn uitgesloten van garantie. Retourgezonden onverzegelde vloeistoffen worden vernietigd aangezien wij niet kunnen vaststellen of de inhoud van de vloeistoffen onveranderd is gebleven.

Verbruiksartikelen

Verbruiksartikelen zijn o.a. Atomizers, cartomizers, clearomizers en coil heads. Indien deze verbruiksartikelen bij ontvangst niet blijken te werken kunt u deze binnen 7 dagen na ontvangst retour zenden. U dient dan wel op de dag van ontvangst het onderstaande formulier in te vullen. Aangeraden wordt dan ook om een artikel bij ontvangst zo snel mogelijk te controleren op werkzaamheid. Het artikel wordt kosteloos vervangen, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Elk geretourneerd verbruiksartikel zal door ons worden getest. Wanneer deze niet defect blijkt te zijn, en dus onterecht retour is gezonden, zal deze niet worden vervangen en zullen de verzendkosten niet worden vergoed. Verbruiksartikelen verliezen ook bij normaal gebruik na verloop van tijd hun werking.

E-rookplein.nl is niet aansprakelijk voor problemen en/of schade veroorzaakt door verkeerd gebruik van geleverde hardware en/of rookvloeistoffen. Het gebruik van een elektronische sigaret is geheel voor eigen risico. E-rookplein.nl is niet aansprakelijk voor gezondheidsproblemen die ontstaan door het gebruik van een elektronische sigaret en/of rookvloeistoffen.